PoorMode

divat+lélek

Gisele Bündchen a H&M hangja

2013. szeptember 03. 15:52 - poormode

Bejegyzés alcíme...

Gisele Bündchen brazil szupermodell már nemcsak a H&M legújabb őszi arca, hanem a hangja is. A kétgyermekes brazil szupermodell a svéd áruházlánc őszi kampányának részeként egy régi brit slágert dalol, hogy segítsen a gyerekeken. Szuper jó test, korrekt hanggal!

gisele-handm-song.jpg

Gisele Bündchen összeköti a kellemest a hasznossal: amellett, hogy a H&M őszi arcának kérték fel, még jótékonykodik is egyet az UNICEF részére, hogy támogassa az ENSZ gyermekoltási programját. Ráadásul a mikrofon mögé állva… A H&M ugyanis elénekeltette Bündchennel a hatvanas-hetvenes évek egyik legnépszerűbb brit rockbandája, a The Kinks All Day And All Of The Night című dalát. A teljes felvétel szeptember 12-től tölthető le a svéd márka hivatalos honlapjáról, valamint az iTunes-ról. És ez utóbbin van a hangsúly, mivel a H&M az iTunes-letöltések alapján adományoz az UNICEF részére.

Bár egyelőre csak egy kis ízelítőt tudunk adni a brazil szupermami énektudásából – ami egyébként teljesen rendben van –, biztos, ami biztos, a H&M „hangja” a márka őszi/téli street fashion kollekciójának darabjait viseli a fekete-fehér klipben…

 

Forrás: A brit Vogue

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr375493610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása