PoorMode

divat+lélek

Scott kisasszony, aki nem csak 2 bites

2014. január 09. 14:35 - poormode

Nem bír napirendre térni a brit sajtó afelett, hogy egy modell, attól, hogy szép, még lehet okos is… A legutóbbi Victoria’s Secret bugyishown is felvonuló, ugandai származású Lyndsey Scottról ugyanis nemrég kiderült, szabadidejében iPad applikációkat tervez, mivel egyetemre járt, és ezt tanulta, a programozást. Bár a brit sajtó azt a képet sugallja a hölgyről, hogy éjszaka programoz, nappal pedig manökenkedik, szerintünk azért a kérdés nem ilyen egyszerű.

9dadf5942837400af463e5bec1cda96d.jpg

A huszonhárom éves, tökéletes testű Scott több neves divatháznak is dolgozott az elmúlt években. Szerepelt Louis Vuitton bemutatókon és Prada kampányokban is, sőt Naomi Campbell után ő volt az első fekete modell, akivel (még 2009-ben) exkluzív szerződést kötött a Calvin Klein divatház, amelyről azért köztudott, hogy inkább a fehér modelleket favorizálja. Mindenesetre Scott amellett, hogy vonul és pózol, egy olyan iPad-appott fejlesztett ki (magányos éjszakáin – hogy maradjunk a brit verziónál), amellyel a modellek könnyebb tudják megosztani portfóliójukat (iPort). Saját bevallása szerint azért írta a programot, mert elege lett a papíralapú brosúrákból, amit az ember lányának folyton magával kell hurcolnia. Pláne egy modellnek, aki ha pénzt is szeretne keresni, állandóan castingokra kell járnia. A hagyományos portfólió ugye bármikor megsérülhet, elég egy csepp víz vagy kávé, és oda a szép fotó…

Meet-Lyndsey-Scott-Victoria-Secret-Model-and-Software-Developer.jpgScott a 2013-as Victoria's Secret bemutatón

Scott a tudását nemcsak a modell-applikációk fejlesztésére fordítja, hanem jótékonykodásra is: készített egy olyan, Educate! nevű alkalmazást, amellyel szponzorokat lehet keresni ugandai fiatalok iskoláztatásának támogatására… Micsoda jótét lélek!

Egyszóval, Lyndsey Scott a megtestesült jóság, szépség és okosság! Egy Gisele Bündchen testben élő Bill Gates, hogy ne túlozzunk… Bár az ilyesmit hagyjuk inkább a britekre!


Forrás: Dailymail.co.uk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr405748841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása