PoorMode

divat+lélek

Nicole Kidman két lábbal Cruise-ban

2013. október 30. 08:33 - poormode

Bejegyzés alcíme...

Folytatja ez együttműködést Jimmy Chooval az örökifjú Nicole Kidman. Már a 2014-es Cruise névre keresztelt nyári kollekció reklámfilmjét forgatja Hamptonban (NY, Long Island). Ha egy kicsit gonoszak lennénk, azt mondanánk: biztosan azért vállalta el a vádlivillantással járó kisfilm forgatását, hogy két lábbal tapossa volt férje, Tom Cruise testmagasságának emlékét… De mivel nem vagyunk rosszindulatúak, térjünk is vissza Jimmy Choo Cruise-kollekciójának divatkampányára.

BB.png

Bár a hivatalos bemutatóra decemberig kell várni, a Voguenak hála egy kis betekintést mr nyerhettünk a forgatás hangulatába: Kidmannak megint szexinek kell lennie, de most nem a titokzatosságon és a csábításon lesz a hangsúly, hanem a Brigitte Bardot-féle „St. Tropez” életérzést kell hoznia. Kidman a szexszimbólumként ismert francia színésznő Côte d’Azur-ön töltött éveit eleveníti meg Jimmy Choo legújabb cipőkampányban: fetrengeni fog elképesztő tengerparti villákban, bulikon, és persze az óceánban. BB-hez hasonlóan biztosan harapdálni fogja a szája szélét, sőt csücsöríteni is fog, miközben sós víz tapad majd bőrére és szénakazalra emlékeztető fáradtszőke parókájára. Néha persze megemeli lábát, hogy a nézők kedvéért előbukkanjon a naplementében elegáns, bőrszíjas szandálokba burkolt rüsztje…

Jimmy Choo campaign.png

A behind-the-shoot videó alapján elég jól sikerült az átváltozás: Kidman arcának kifejezetten kedves keretet ad a hosszú, feltupírozott szőke haj. A sminkje is tökéletes, nyoma sincs a szétbotoxolt arcmimikának, sőt bőre annyira hamvas, hogy az ember nehezen hiszi el róla, hogy most nyáron töltötte be 46. életévét. Az interjú alapján pedig kiderül, hogy nem áll messze tőle Brigitte Bardot szertelen énje sem, hiszen saját bevallása szerint ő maga is valódi bulikirálynő, ha rajta múlik, az asztalon tekereg naphosszat… Megtudhatjuk, hogy sokakkal ellentétben nem frusztrálja magassága (a kb. 185 centijére még rájön ugye a magas sarkú), ezért szívesen visel elegáns, magasított luxuslábbeliket. Véleménye szerint a sarok teszi elegánssá a női lábat - mondjuk ebben van is valami, mert optikailag valóban megnyújtja a vádlit és szép tartást biztosít a lábnak, de azért ember legyen a talpán, aki képes több órát eltölteni a hegyekben…

Azért az interjú végén Kidmanból előbukkan az anyai ösztön is: Brigitte Bardot-val ellentétben - aki, mint tudjuk, Jacques Charrier francia színésztől született egyetlen gyermekét néhány évesen elhagyta – Kidman arról beszél, hogy kedvenc Jimmy Choo darabja a „Sunday” nevet viselő szandál. És nem azért, mert az egyik kislányát is így hívják, hanem mert nagyon elegánsnak tartja.

Higgyük is el? Ki tudja, mindenesetre remek alakítás volt ez is!

Forrás: brit Vogue, Jimmy Choo (fotók)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr205605598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása