PoorMode

divat+lélek

Vuitton-modellt alakít Michelle Williams

2013. augusztus 04. 12:03 - poormode

Bejegyzés alcíme...

Michelle Williams a Louis Vuitton új arca! A dolog persze nem túl meglepő, hiszen a harminckét éves amerikai színésznő már 2012-ben több vörös szőnyeges eseményen is a francia divatház kreációiban pózolt a fotósoknak. Mostani feladata a „W” és „Capucines” nevű őszi/téli LV darabok reklámozása. Pár héten belül minden bizonnyal látni fogjuk a kampányfotókat a női magazinok őszi kiadásainak hasábjain. 

MW_LV (633x819) (2).jpg

A kiszivárogtatott fotókon Michelle Williamset rövid hajjal, és vámpírvörös ajkakkal láthatjuk. Véleményünk szerint sokkal jobban áll az amerikai színésznőnek ez a frizura, mint a 2012-es kisfiús fazon. Persze ahhoz, hogy Williams ilyen jól nézzen ki, kellett azért némi rásegítés is. A LV kampányáért a világhírű Peter Lindbergh divatfotós, míg a színésznő ultradögös énjéért Sam McKnight fodrász és Stéphane Marais sminkes feleltek.

MW_LV (633x819) (4).jpg

A tragikusan fiatalon elhunyt Heath Ledger ausztrál színész egyetlen gyermekének anyja egyébként most is forgat. Így nem meglepő, hogy a Louis Vuitton kampány werkfilmjében  (lásd lent) a divat helyett a színészi szakmáról mesél. Williams saját bevallása szerint nagyon sokat készül egy-egy szerepre, az Oscar-jelölést érő Egy hét Marilynnel című filmjéhez például közel egy évet készült a skizofréniával küzdő legendás pin-up díva alakítására.

MW_LV (819x530) (2).jpg

Ezúttal Irene Némirovsky ukrán származású francia írónő Suite Française című befejezetlen regényéből tervezett adaptáció főszerepére készül. A regény az 1940-41 közötti periódusban játszódik Franciaországban, és több család történetén keresztül festi le a második világháborús német megszállást. Szerelmek és barátságok szövődnek a megszállók és megszállottak között. Habár a zsidó gyökerekkel rendelkező Némirovsky nem élte túl az auschwitzi koncentrációs tábor borzalmait (mindössze 39 évesen hal meg tífuszban), tudta, hogy a németek és a franciák is csak emberek, akik szeretnek, gyűlölnek, spekulálnak, megmentik és feljelentgetik egymást.

MW_LV (819x530) (1).jpg

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy Williams hogyan csillogtatja meg művészi tudását egy ilyen nehéznek ígérkező szerepben. Addig is nézegessük a színésznő Vuitton-féle alakítását!

 

Forrás: Fashionologie.com, Dailymail

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr195444462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poormode 2013.08.05. 12:00:05

@doggfather: Szerintünk is! Amúgy meg boldog utószülinapot a blogodnak!

jewel79bp 2013.08.05. 14:13:14

Háromszor jelölték Oscar díjra... El fogja tudni játszani azt a szerepet ;)
süti beállítások módosítása