PoorMode

divat+lélek

Natalia Vodianova az új francia filmcsillag?

2013. június 16. 11:07 - poormode

Natalia Vodianova élete egy modern tündérmesének indult, hiszen kevés szegény sorsú, orosz zöldségárusnak adatik meg, hogy előbb szupermodellé, majd szuperanyukává, illetve dúsgazdag brit arisztokratafeleséggé váljon. Végül mégsem ezt az utat választotta Natalia, inkább elvált. A júliusi francia Glamournak bevallotta, hogy válása óta ráadásul rátalált önmagára! Életút képekkel.

natalia-glamour-france2.jpg

Natalia Vodianova orosz szupermodell a Glamour júliusi címlapján pózol a francia nemzeti lobogó színeiben, ezzel is bizonyítva, hogy végleg lezárta magában angliai életszakaszát. A háromgyermekes anyuka 2011-ben vált el arisztokrata származású brit férjétől és kezdett új életet Párizsban. Persze nem egyedül.

natalia-glamour-france4.jpg

natalia-glamour-france3.jpg

natalia-glamour-france6.jpg

A szakmai berkekben csak „baby Romy”-ként emlegetett bájos modellnek megint jó partit sikerült kifognia, ezúttal a francia Antoine Arnault-val hozta össze a sors, akinek az apja a világ legnagyobb luxusipari társaságának, a francia LVHM-csoportnak az elnöke. (Az LVHM olyan divatházakat birtokol, mint pl. a Fendi vagy a Louis Vuitton, azaz Arnault-nak sincsenek rezsigondjai.)

00320h_426x639_új_pasi.jpg

Natalia és Antoine

A Gorkijban (azaz Nyizsnyij Novgorodban) született Vodianova rettenetes körülmények között nőtt fel: miután apja elhagyta a családot, édesanyjával közösen nevelte fel két leánytestvérét, akik közül az egyik ráadásul súlyosan fogyatékos is. A csonka család anyagi gondokkal küzdött, ezért Natalia a piacon kezdett zöldséget és gyümölcsöt árulni. A városi kofák, látva a fiatal lány szépségét, a modellkedésre biztatták Nataliát, aki végül be is iratkozott egy helyi tanfolyamra, amit sikeresen abszolvált. 16 évesen Párizsba került, modellszerződést kötött, három hónap alatt megtanult angolul és franciául kommunikálni, és elkezdett dolgozni.

NV_GUCCI.jpg

2002-es Gucci kampány, Natalia első komoly divatkampánya

Azóta sikert sikerre halmozott: előbb a Gucci kampányaiban szerepelt 2002 környékén, majd jöttek a legnagyobb divatházak divatbemutatói, végül a legnevesebb divatmagazinok címlapjai. Több mint tízszer szerepelt a Vogue címlapján a ma még mindig csak 31 éves orosz szupermodell! (Az első Vogue címlap 2003-ban készült, míg a tizedik 2012 telén!)

első vogue_cimlap.jpg

10_Vogue_cimlap_1.jpg

Közben három gyermeket is szült. Vodianova annyira szerencsés géneket örökölt, hogy akár kismamaként, akár két héttel a szülés után a kifutóra tudott állni.

nvodianova_givenchy_V_6apr11_b_szülés után_két héttel.jpg

 Szülés után pár héttel a kifutón

Sajnos, ahogy az néha előfordul, egy boldog(nak tűnő) életben is beüthet a krach: tíz év házasság után tönkrement kapcsolata angol férjével, akitől 2011-ben el is vált. Vodianova állítólag nehezen viselte, hogy a burzsuj férj egyre több időt töltött Urugay-i birtokain. A bulvársajtó szerint a modell volt az, aki végül megtette az első lépést, azaz félrelépett. Ha védeni nem is szeretnénk, azért meg tudjuk érteni Nataliát: 19 évesen szült először, rá egy évre már férjes asszony, 25 éves korára pedig háromgyermekes édesanya volt, miközben a férje hosszú időszakokra kivonult a családi életből. A helyében talán mi is elgondolkodtunk volna…

98143,xcitefun-fairytale-family-9.jpg

A család - 2011-ig

Amióta elvált, majd összejött a szuper gazdag francia fickóval, Vodianova gőzerővel dolgozik. Sorra valósítja meg álmait, terveit: a divatfotózások mellett továbbfejlesztette a 2005-ben létrehozott, oroszországi szegény gyerekeket támogató alapítványát, illetve fürdőruha-kollekciót is tervezett az egyik francia áruháznak, az ETAM-nak. London, Moszkva és Párizs között ingázik. Édesanyját és testvéreit is magához vette.

A májusi francia ELLE-nek nyilatkozva azt mondta, hogy igyekszik beilleszkedni a francia társadalomba, ezért mindennap jár franciaórára, három gyermekét is francia iskolába íratta. A júliusi Glamournak adott interjújában pedig  azt ecseteli, hogy színészkedni szeretne, francia filmekben. Római vakációra vágyik, francia módra…

Kívánjuk, hogy sikerüljön neki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr135363111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása