PoorMode

divat+lélek

Máris dobta Beyoncét a H&M?

2013. május 01. 22:35 - poormode

Még éppen csak elkezdtünk megbarátkozni a H&M nyári, bikinis kampányarcaként tündöklő, fényesre photoshoppolt Beyoncéval, már ki is szivárgott, hogy a svéd fast fashion lánc Gisele Bündchen brazil topmodellt kérte fel őszi/téli kollekciójának népszerűsítésére.

Gisele-Buendchen-a-Londres-le-30-avril-2013_portrait_w674.jpg

 

Bündchen, bár a világ egyik legjobban fizetett topmodellje, az utóbbi egy évben mégsem vállalt be komolyabb munkákat, mivel decemberben életet adott második gyermekének, Viviane Lake Bradynek. A topmodell természetesen már vissza is fogyott, szinte nádszál karcsú, amelyet több lesifotó is bizonyít. (Jó lenne tudni az ő titkát is, hogy mivel fogyott vissza ilyen gyorsan, ha már Jessica Alba elárulta saját – középkori – módszerét…)

Gisele.jpg

A svéd márka amúgy nem először dolgozik együtt a brazil modellel, hiszen a H&M Bündchenre építette már a 2011-es tavaszi/nyári kampányát is. Az akkor készült fotósorozat eléggé sterilre sikeredett, mivel kizárólag a modellre koncentrált, ezért most azt gyanítjuk, hogy street fashionosra veszik majd a figurát. Legalábbis az nem lehet véletlen, hogy a Bündchenről megjelenő egészen friss fotók London belvárosában készültek, amelyeken a modell tengerészkék duplasoros kabátban, fehér garbóban pózol…

gisele-bundchen-hms-newest-face-01.jpg

Habár egy kissé nehezünkre esik egy ilyen hosszúra nyúlt tél után máris meleg ruhadarabokkal foglalkozni, azt már biztosra vehetjük, hogy a kék-fehér kombináció hódítani fog a következő szezonban (is). Úgyhogy, akinek van sötétkék kabátja, az tutibiztos, hogy trendinek fog számítani, akinek pedig nincs, annak jó alkalom lehet ez a nyár, hogy megismerkedjen egy tengerésszel, csak hogy szokja a stílust…

gisele-bundchen-hms-newest-face-02.jpg

Forrás: Vogue, public.fr

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr725260544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polly graph 2013.05.02. 07:58:28

A H&M fast fashion bolt. Nemcsak a ruhák, a 'modellek' is gyorsan kikopnak a használatból. Másrészt, Beyonce nem az a tél típus.

victor vacendak 2013.05.02. 08:18:34

a ronda nőt egy fiúra cserélték. szuper.

mangalor 2013.05.02. 10:47:49

Beyoncé az egyik leguncsibb celeb, és ráadásul benga (nem, nem nőies) is felöltözve, nem mutatnának rajta a vállfákra való ruhák.

mangalor 2013.05.02. 10:48:37

Beyoncé a ... (ez lemaradt vmiért)
süti beállítások módosítása