PoorMode

divat+lélek

Victoria's Secret: körülnéztünk a húspiacon

2017. november 17. 08:14 - poormode

Bő tíz nap és újra láthatjuk a Victoria’s Secret éves bugyi bemutatóját, amit idén Shanghajban rendeznek.  Így aztán messzire kell repülnie annak, aki élőben is szeretné látni a világ legtökéletesebb alakú modelljeit. Az már biztos, hogy a castingok lementek, volt, akinek sikerült bejutnia, volt, akinek nem – pl. a Dolce&Gabbana harmincon felüli múzsáját, Bianca Balti olasz szupermodellt dobta a cég azzal, hogy szerintük dagi… 

victorias-secret-fashion-show-models-2017-01-480x320.jpg

Annyi biztos, hogy a nagy nevek, mint a Hadid nővérek, vagy a „híres angyalok”, mint Alessandra Ambrosio és Adriana Lima mind ott lesznek a kifutón, és megint frusztrálnak majd csodálatos alakjukkal – amitől az ember mindig elhatározza, hogy jövőre tuti lefogy, rendszeresen edz. Vagy épp ellenkezőleg, meggyőzi magát arról, hogy nincs az egésznek semmi értelme, hiszen ezek nem is igazi hús-vér csajok, hanem tényleg angyalok! Ahogyan azt megszokhattuk, a nagy nevek mellet a Victoria’s Secret mindig felkarol új arcokat, hiszen a cég filozófiájának része a „friss húsok” bemutatása is.

vs_uj_arcok.jpg

Többszöri utánajárással sikerült beazonosítanom az új reménységeket, akik valóban nagyon szépek, egy-kettőben igazi potenciál rejlik. Íme, azok a modellek, akik valószínűleg napi kétszer-háromszor is edzenek, hogy tökéletes alakítást nyújtsanak a november végi bugyi-shown:

Aiden Curtiss

aiden-.jpg

A 19 éves amerikai szépségről keveset tudni. Szerepelt már a Vogue-ban, illetve aktív divatbemutatós szezont tudhat a háta mögött. Curtiss egyébként több mint tizenháromezren követik az Instán, ami, valljuk meg, nem egy nagy szám…

Alécia Morais

morais.jpg

…hiszen a másik újonc modellnek, a Zöld-foki-szigetekről származó Moraisnak húszezer követője van, viszont nincs akkora divatbemutatós múltja, mint amerikai társának. A portugál ajkú szépség igazi egzotikum, valószínűleg örül, mint a majom a farkának, hogy bejutott a VS élő showjába.

Alexina Graham

graham_2.jpg

A brit Graham Mihalik Enikőre emlékeztet, szerepelt már neves kampányokban, illetve divatbemutatókon is, ami érthető, hiszen 26 éves múlt. Adottságai révén igazi vörös démon, kíváncsi vagyok, hogy a stylistok mit hoznak majd ki belőle.

Amilna Estevao

estevao.jpg

A mindössze tizennyolc éves angolai modellben nem igazán látom a „VS” faktort, számomra ő az egyetlen kakukktojás az egész mezőnyben.

Dasha Khlystun

dasha.jpg

Nem úgy az ukrán lány, egy igazi kelet-európai szépség, akit sokan a jövő csillagaként tartanak számon. Tavaly év végén a Harper’s Bazaar már interjút is közölt vele, amelyben a Dnyepropetrovszkból származó modell elmondta, hogy a közösségi oldalára feltöltött fotói alapján fedezte fel egy helyi booker (modell ügynök), majd hamarosan a párizsi kifutókon találta magát. Példaképe Adriana Lima brazil szupermodell, a VS egyik arca. Élete vágya, hogy nagy bemutatókon szerepeljen (Dior, Givenchy), illetve a jogi pálya befejezése.

Estelle Chen

684full-estelle-chen.jpg

Az újoncok közül a legegzotikusabb modellek egyike a francia Estelle, aki egyébként kínai szülők gyermeke. A párizsi születésű Chent alig húsz évesen fedezték fel még 2015/16-os szezonban, és a Dior-bemutatón ő volt az egyetlen ázsiai származású modell. Állítólag többször is nekifutott már egy-egy VS castingnak az elmúlt években, de idén tudatosabban készült a megmérettetésre, mely a gyakorlatban igen komoly diétát és edzésterv végrehajtását jelentette…

Frida Aasen

frida-aasen.jpg

A norvég modell lovaglással tartja karban testét, és úgy látszik, ez meg is hozta a várva várt eredményt, hiszen a huszonhárom éves modell most először szerepel VS showban, noha több bugyi fotózáson is részt vett már.

Gizele Oliveira

gizele.jpg

Hogy Gizele lenne az új Gisele? Ezt nehéz előre megjósolni. Tény, hogy a brazil lány nagyon jól néz ki: szépsége vetekszik az „öregekével”, minden adottsága megvan, hogy honfitársaihoz hasonlóan szép karriert fusson be.

Grace Bol

grace-bol-3-570x743.jpg

A dél-szudáni modell alakjának köszönhetően jutott be a VS újoncok közé. Imidzse határozottan honfitársa, Alex Wek szupermodellére emlékeztet. Remélem, hogy azért fog tudni mosolyogni a kamerába…

Julia Belyakova

julia_belyakova.jpg

Az orosz lányról vajmi keveset találtam, arca szép, igaz kicsit ijesztő a tekintete. De attól még sok minden kihozható belőle.

Mayowa Nicholas

nicholas.jpg

Naomi Campbellhez hasonlóan a nigériai lány is „divatikon” szeretne lenni. A models.com internetes portálon a ”hot list” besorolást kapott, amit úgy is lehet értelmezni, hogy a „pillanat” modellje. Szerepelt már Dolce&Gabbana, YSL kampányokban, sőt H&M-es plakátokról is kacsintott már vissza!

Nadine Leopold

leopold.jpg

A „lány szomszédból” – így is definiálhatnánk az osztrák modellt, akinek nincs igazán nagy kifutós, vagy divatkampányos múltja. Állítólag valamelyik brit fiúbanda tagjával járt, akkor került be a nemzetközi körforgásba.

Roosmarijn de Kok

740full-roosmarijn-de-kok.jpg

A magyar fülnek irtó vicces keresztnevű holland modell kissé balhésnak tűnik: 2014-ben letartoztatták New Yorkban, amiért véletlenül fizetés nélkül távozott egy szupermarketből. Magyarul ellopott három tábla csokoládét, és egy halkonzervet. Végül egy nap közmunka után szabadon engedték. Mindenesetre sokan csak „bukott angyalként” nevezik a holland modellt… Ezek után vajon minek öltöztetik majd be a novemberi divatbemutatón?

Samile Bermannelli

samile.jpg

Az olasz hangzású vezetéknév ne tévesszen meg senkit, hiszen a szép arcú hölgy Brazíliából, San Salvadorból származik. A félvér Bermannelli imádja Európát, és a divathetek bulijai helyett inkább múzeumokba jár. Példaképe természetesen Gisele Bündchen, hiszen számára ő testesíti meg a család és karrier harmóniáját.

Vanessa Moody

vanessa-moody-instagram.png

Moody igazi farmerlány: a Texasból származó modell igazából nem is akart modellkedni, csak egy kis zsebpénzt keresni a gimi után. Így aztán édesapja vitte el Dallasba egy modellválogatásra, amelyen rögtön leszerződette Alexander Wang amerikai divattervező.

Victoria Lee

victoria_lee.jpg

A huszonöt éves ausztrál modell egy alig négyezer lelket származó ausztrál kistelepülésről származik, és kisminkelve dettó úgy néz ki, mint a szigetország egyik nagy sztárja, Robbie Margot színésznő.  Számomra ő egy klasszikus VS szépség, akit a későbbiekben még a márka meghatározó modelljeként is el tudnék képzelni.

palvin.jpg

Ahogy az látható, elég vegyes a kép a tizenhat bugyimodell újoncról, hiszen a világ összes tájáról verbuvált lányokat a divatbemutatóra a Victoria’s Secret. Van közöttük klasszikus szőke, vörös dögös, csúnya és szép fekete, érdektelen ázsiai és klasszikus kelet-európai modell. A castingok döntéseinek nyilván üzletpolitikai okai is vannak az esztétikumon túl, hiszen a sokszínűséggel erősíteni lehet a márka „kontinenseken átívelő” arculatát, illetve ki lehet kerülni a divatvilágra amúgy igen jellemző „rasszista” skatulyát. A fenti képek alapján nehéz megmondani, hogy a felsorolt lányok közül kinek sikerül majd bizonyítani és bekerülni a Victoria’s Secret elitcsapatába. Az elmúlt évek során „saját bőrünkön” is tapasztalhattuk, hogy bár kifejezetten mutatósak a magyar modellek, egy-egy szereplés nem feltétlenül garancia Viktória bugyi titkainak megőrzéséhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr9813288781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása