PoorMode

divat+lélek

Katalin hercegné: tényleg jobban néz ki, mint tíz éve?

2017. február 13. 19:08 - poormode

Az állítják a brit magazinok, hogy Katalin hercegné jobban néz ki most, mint amikor felbukkant Vilmos herceg oldalán. A lapok szerint ez annak köszönhető, hogy a kétgyermekes hercegné közeledve a negyven felé (35-öt töltötte be idén januárban) észbe kaphatott, és változtatott eddigi sminkelési szokásain. De vajon tényleg jobban néz ki?

nyito.jpg BAFTA díjátadón (London, Február 12.)

A hercegnéről köztudott, hogy sminkjét ő maga készíti, nincs profi segítsége. Így aztán éveken át abból állt a napi rutin, hogy kihúzta szemét kedvenc Lancôme szemceruzájával – ami csak jobban kihangsúlyozta a karikásódásra igen hajlamos szemgödrét. Sokan kritizálták is emiatt make-upját: old schoolnak és öregesnek találták. Vivienne Westwood divattervező is rendszeresen oltogatta emiatt a hercegnét, aki úgy látszik, átgondolhatta a dolgot, és eldobta kedvenc piperéjét. Így nincsenek többé erősen kihúzott királyi pillantások, csak a szokásos szem alatti karikák…   

2_4.jpgNéhány hete (2017) vs. néhány éve (2011)

A hercegné a szemöldökét is beáldozta a természetesség kedvéért: a korábbi sötétebb, vastagabb vonulatot világosabb árnyalatra cserélte, és finomabb ívre hangoltatta. A brit sminkesek szerint ez a titka annak, hogy fiatalosabbnak hat a hercegné tekintete. A lapokban megszólaltatott szakértők szerint sokat dob a hercegné megújult imázsán az is, hogy lecserélte korábbi alapozóját – mattság helyett harmatosság – és megvált bronzosítójától.

4_3.jpg

5_2.jpgAkkor és Most

A britek szerint igen látványos Katalin „megfiatalodása”, és büszkék arra, hogy kedvencük mindezt plasztikáztatás nélkül érte el. A hercegné legutóbb a február 12-i BAFTA díjátadón vett részt, ahol valóban nagyon jól nézett ki, de az inkább köszönhető volt a királyi darázsderekat optikailag igen jól kiemelő csodálatos McQueen estélyinek, mintsem újragondolt sminkjének.

mcqueen_2.jpg

Királyi darázsderék ...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr3412254756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakab.gipsz 2017.02.14. 15:21:27

Felnőtt nő lett, "meg asszonyosodott" szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében és úgy tűnik esze és ízlése is van.

VegaLife 2017.02.15. 21:54:48

Mar csak a hajat kellene valahogyan picit vilagositani. A sminkje es a haja is olyan sotet szamomra. Vilagosabb barna hajszin jobban fiatalithatna. Velemenyem szerint.

Bambano 2017.02.19. 00:17:52

Katika 10 éve egy viszonylag vékony, de azért tűrhetően kinéző nő volt.
mostanra egy összeaszott, agyonéheztetett, ronda kóró lett belőle. az oroszlán is fitymálva enné meg, ha egyáltalán.
valamelyik másik blogon találták meg egy több éves meg egy friss képét ugyanabban a piros kosztümben, szinte nem volt nő a ruhában. meg volt róla szintén nemrég egy jótékonysági eseményen fotó, ahol egy piros pufidzsekiben meg farmerben volt, hát úgy nézett ki, mint egy marék ropi.

oké, nem lehet mindenkinek olyan hátsója, mint a tesójának, na de ez már túlzás.

Barbi! Barbi! Barbi! :) :)

annamanna 2017.05.06. 16:52:28

Borzasztó gyorsan öregszik, úgyhogy biztosan nem néz ki jobban, mint tíz éve.

"kedvencük mindezt plasztikáztatás nélkül érte el"

Már az első terhessége előtt rebesgették, hogy botoxoltat: "Dr. Robert A. Guidának nagyon gyanús, hogy botoxoltatott Vilmos herceg neje, de abban szinte biztos, hogy valamilyen töltőanyaggal kezeltette az arcát." www.borsonline.hu/celeb/a-terhesseg-melle-botox-jar-katalin-hercegnonek/51045

Azóta teljesen biztos:
"Katalin már régóta retteg az öregedéstől, sőt az év elején annyira kétségbe esett a szarkalábai láttán, hogy már akkor konzultált több plasztikai sebésszel a lehetséges megoldásokról, a legújabb képei alapján pedig minden jel arra utal, hogy be is vállalta a beavatkozásokat. Kate-et egy Erzsébet királynő 90. születésnapjának tiszteletére tartott rendezvényen fotózták le, és a felvételeken az arca jóval merevebbnek és puffadtabbnak tűnt, mint eddig, sőt a vicces grimaszairól ismert hercegnét még nevetni is alig látták. Ezért pedig az egész net azt találgatja, mi történhetett a pofijával, de a legtöbbek szerint egyértelmű, hogy kés alá feküdt. Te mit gondolsz, tényleg botoxoztatta az arcát?"
cosmopolitan.hu/sztarhirek/2016/06/13/micsoda-katalin-hercegne-plasztikaztatott/

"A legextrémebb elméletek szerint a hercegné orrát is megműtötték, viszont az, hogy a ráncait már párszor feltöltötték, abban mi is szinte holtbiztosak vagyunk.
Elég csak összehasonlítani pár tavasszal készült közeli fotót Katalinról a legutóbbi képeivel, és nem kell plasztikai sebésznek lenni ahhoz, hogy neked is feltűnjön a különbség."
www.glamour.hu/sztarhirek/botox-mi-tortent-kate-middleton-arcaval-20416
süti beállítások módosítása