PoorMode

divat+lélek

France is in the air!

2014. április 16. 15:03 - poormode

Modellekkel erősít az Air France – persze nem a whiskyt szolgálják fel ezentúl manökenek az első osztályon. A francia légitársaság április elején új kampányba kezdett, amelyhez nemcsak a címben is idézett új szlogen dukál, hanem modellekkel tarkított plakátok is. Az Air France arcai nem a legismertebb „szupermodellek” táborát erősítik, mégis ismerősnek tűnhetnek a kifutók világából.

airfrance-ad_1.jpg

Bette Franke holland modell például a kampány több képén is feltűnik, hiszen őrá bízták a francia kultúra és gasztronómia népszerűsítését. Legalábbis erre utal, hogy mini-mignonok és makaronok társaságában, valamint Párizzsal a háttérben jelenik meg a kampány nyitóképén… Franke egyébként neves manökennek számít, a models.com szerint a 26. legjobban fizetett a szakmában, és több tucat divatbemutatón szerepelt már. Jelenleg ő Carolina Herrera amerikai divattervezőnő tavaszi/nyári kampányának egyik arca is. Azon mondjuk nem kell csodálkozni, hogy mifelénk ettől még nem lesz túl ismerős, mivel Herrera alapvetően az amerikai piacra koncentrál.

Paris.jpg

Mignon.jpg

A kampányból ismerős lehet még Ali Michael amerikai modell is, akit a Pull&Bear idei lookbookjában láthatunk. Ali az ausztrál Shanina Shaikkal együtt az Air France különböző úticéljait képviseli a kampányban: míg Michaelt a Tokiót, Miamit és Brazíliát reklámozó plakátokon láthatjuk, addig az egzotikus szépségű, litván-arab származású Shaik Spanyolországot és Kínát testesíti meg. Shaik egyébként igazi nagyágyúnak számít, testét már a 2011-bes és 2012-bes Victoria’s Secret bugyishow-ban is megcsodálhattuk.

miami.jpg

tokio.jpg

brésil.jpg

beijing.jpg

spain.jpg

Bár a kampányban szereplő többi modellről még ennyit sem tudni, az azonban biztos, hogy az Air France nem spórolt a fotósokkal sem. A vintage kampányképeket a világhírű argentin divatfotós párosra, Sofia&Maurora bízták, akik már számos hírességről (Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Penelope Cruz) készítettek portrékat, illetve rendszeresen készítenek editorial tipusú divatanyagokat a nagy magazinok számára.

sf.jpg

airfrance-ad16.jpg

Meg kell hagyni, hogy az Air France új kampánya igencsak pazar lett. Ilyenkor sajnáljuk igazán, hogy nincs már Malévunk, mert Palvin Barbara aztán tényleg szárnyat adhatna a vágyaknak…

destination.jpg

Forrás:style.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr766043456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása