PoorMode

divat+lélek

Megfér két dudás egy csárdában?

2014. január 12. 10:44 - poormode

Úgy tűnik, Angliának a Kate-ek után egy Lottie-ja is lesz. Nyugalom, nem kell arra gondolni, hogy Cambridge hercegnéje állapotos lenne egy leánygyermekkel… Most a Moss dinasztia oldalági sarjáról van szó. Lottie Moss, aki apai ágról féltestvére a híres-hírhedt Kate Mossnak, úgy döntött, hogy nővére nyomdokaiba lép, és szintén modell lesz.

Lottie-Moss-Kate-Moss-Comparison.jpgKate és Lottie a felfedezések korában

Lottie-t az a neves brit modellügynökség szerződtette le, amely még a távoli múltban, 1988-ban nővérét is felfedezte és a mai napig intézi ügyes-bajos dolgait. Számítani kell arra, hogy előbb vagy utóbb találkozni fogunk a babarcú, hosszú szőke hajú Lottie-val valamelyik brit márka divatkampányában. (Mondjuk a Burberryében vagy a Mulberryében). Sőt elképzelhetőnek tartjuk, hogy majd közösen szerepel nővérével a brit Vogue editorial anyagaiban is. Egyszóval aggódni nem kell, hiszen Kate-nek hála a tizenhat éves Lottienak is bőven akad majd munkája annak ellenére, hogy a modellügynöksége honlapján az szerepel, elsősorban még a tanulmányaira kíván koncentrálni. Lottie egyébként már nővére 2011-es esküvőjén is szemet szúrt a modellszakértőknek, de az akkor még mindössze 13 éves nyoszolyólányként nagy feltűnést keltő bakfist édesanyja nem engedte a kamerák közelébe. Ami teljesen érthető egy anyától.

KM wedding.jpgBalról a második

Végül három évet kellett arra várni, hogy Lottie kezét is elengedjék és belekóstoljon a divatszakmába. A legifjabb Mossról készült fekete-fehér tesztfotók a Storm modellügynökség „friss arcok” kategóriájában böngészhetők.

z10646668Q,Siostra-przyrodnia-Kate-Moss---Lottie-Moss.jpgLottie 2011-ben és 2014-ben

A brit sajtó a képeket látva máris ódákat zeng Lottieról, és arról vizionál, hogy legalább akkora karriert fog befutni, mint neves nővére. Mondjuk mi azért egy kicsit kiegyensúlyozottabb pályát kívánunk neki. Mert azért Kate Mossnál előfordult olyan eset, hogy a kokainozó meg durva partikról zombiként fotózásokra járó modellel lemondták a munkát, mondván, hogy ez már azért sok… (Moss azokban az időkben tényleg nagyon kiüthette magát, ha már az éppen konzervatívnak nem tekinthető divatszakma is besokallt tőle…)

Lottie-Moss-450x311.jpgLottie Moss

Visszatérve a Moss-tandemre, azt is érdekes olvasni, hogy sokan úgy látják, döbbenetes a hasonlóság a két nő között. Egyesek szerint mindenkettőjükre jellemző a Kate védjegynek számító kiálló arccsont. Mi ezzel nem értünk egyet: egyrészt ha jól megnézzük Lottie Moss arcszerkezetét, nem olyan kiálló a pofacsontja, mint nővérének, aki ezt vélhetően édesapjától örökölhette. Legalábbis Moss legutóbbi esküvői fotói erre engednek következtetni.

katemosswedding3.jpgA Moss család : az örömapa, az ara és kislánya, Lila Grace 2011-ben

Ha megnézzük Lottie twitter oldalára felkerült családi albumot, akkor jól látható, hogy ő inkább édesanyja, egy bizonyos Inge asszony arcberendezését örökölte. Ráadásul testfelépítésük sem azonos: Kate Moss mindjárt negyven, és ezzel ő is tisztában van. Különben nem használna testdublőrt, amiről, pontosabban akiről már egyszer lerántottuk a leplet. Ráadásul Lottie filigránabb testalkatúnak tűnik. Egy dologban azonban tényleg hasonlítanak: egyikük sem tartozik a 1,80 m feletti párduc modellek kategóriájába, hiszen Lottie épphogy 165 cm, míg neves nővére is csak 1,73 m.

Lottie-22.pngLottie Moss tesztfotói

Mindenesetre tényleg kíváncsiak vagyunk, hogy Lottie Mossnak sikerül-e betörnie a divatvilágába saját jogán, vagy örök életében ott fog kullogni nővére árnyékában. Arra is vigyáznia kell, hogy nevető harmadikként nehogy végül a kisunokahúg, Kate Moss mindössze tizenkét éves kislánya Lila Grace Moss Hack vegye át a stafétát, amelyre szintén nagy az esély!

KateLila.jpgKate Moss és kislánya, Lila Grace

Forrás: storm.com, telegraph.co.uk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr945753327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása