Beszóltak a szupermodellnek: ne mutogasd a lányod!

A Dolce&Gabbana reklámarca, Bianca Balti olasz szupermodell minden bizonnyal a közösségi média árnyoldalát tapasztalhatta meg az elmúlt napokban. Sok más édesanyához hasonlóan Balti is fotókat, kisvideókat tett közzé Instagramján, amint megünnepli kisebbik lánya „nagynapját”, azaz első születésnapját. A családi fotókat látva azonban sokan elkezdték fikázni az éppen 12 hónapos babát, amiért (állítólag) nem olyan szép, mint szupermodell anyja.
madre_figlia.jpg

Sőt, volt, aki egyenesen beszólt Baltinak, hogy ne mutogassa már a „majomarcú” gyerekét… Az azeri származású olasz modell, aki mellesleg Palvin Barbarával együtt L’Oreál szépségnagykövet is, jól kezelte a helyzetet, válaszképp még több videót tett fel az oldalára kislányáról, sőt hashtagekkel üzent „jófej” kommentelőinek: szerinte a szépségnél fontosabb az, hogy gyermeke kiegyensúlyozott és boldog.

balti_1.jpg

family.jpgÉs tökre igaza van. Elvégre kinek van joga ahhoz, hogy egy kisgyereket veleszületett tulajdonságai miatt kritizáljon, csak azért mert nem kiköpött szupermodell-anyja? Bújjon el a világ elől Gisele Bündchen lánya is, ha netán nem lesz annyira szép, mint édesanyja?! Nem minden modell gondolkodik úgy, mint Cindy Crawford, aki már óvodásan kés alá küldte lányát, hogy eladható árut faragjon belőle…

Fotók forrása: Bianca Balti Instagram profilja