PoorMode

divat+lélek

Kate Moss olcsó titka

2013. július 12. 12:22 - poormode

Bejegyzés alcíme...

Az utóbbi időben szinte az összes bulvárlap lehozta, hogy Kate Moss mennyire jól néz ki, nem is tűnik majdnem negyvenévesnek. Ultradögös, szexi, stb. Kíváncsiak lettünk, mégis minek, vagy kinek köszönheti Moss megdöbbentő „rozsdamentességét”. Nem kellett sokat kutakodnunk.

article-2350852-1A8FA3F8000005DC-155_634x476.jpg

Kiderült, hogy Moss doppingszere mindössze optikai, és Natalie Morrisnak hívják. Az amerikai modell rendszeresen adja testét a Kate Moss neve alatt futó divatkampányokhoz. A legutóbbi Stuart Weitzman divatfotókon is zömében Morrist láthatjuk, Moss csak az arcát adta a sorozathoz. A jól értesültek szerint Moss ráadásul a háttérbe is szorult a fotózás során, hiszen a „testdublőrrel” még a fotós is szívesebben dolgozott, mint az „arccal”.

x342.jpg

 Persze, nyilván más egy húszéves nő teste, mint egy köztudottan bulizni szerető, korosodó modellé, akiről ráadásul tudjuk jól, hogy nem veti meg a drogokat sem. És hát valljuk be, azért az mégiscsak nyomot hagy az emberen és emberben. De ennek fényében azért elgondolkodtató a Mosst ajnározó cikkek sokassága. Hogy az idő múlása ellen már csak így, ilyen eszközökkel lehet tenni…

o-NATALIE-MORRIS-570.jpg

Morris pályakezdő modellként természetesen nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy egy divatikonnak kölcsönözhette a testét. A fiatal amerikai lány ugyanannak a londoni modellügynökségnek dolgozik, amely Moss és az új brit üdvöske, Cara Delevingne útjait is egyengeti. Natalie egyébként a divatszakma mellett a szórakoztatóiparban is bontogatja a szárnyait. Szerepelt már Enrique Iglesias Finally Found You csöpögős videoklipjében, sőt több amerikai sorozatban is (Smallville, Portlandia).

natalie-morris-model--z.jpg

Kíváncsiak vagyunk, hol láthatjuk legközelebb viszont. Moss alá photoshoppolva, vagy talán már saját jogán? Úgy tudjuk, gyűjti a Chanel kozmetikumokat. Hátha Lagerfeld meglátja benne a fantáziát…

1 komment
Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr995401155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fekete Mamba 2013.07.12. 19:01:36

mondjuk fiatalon is bűnronda volt, ehhez képest tényleg ragyogóan tartja a formáját
süti beállítások módosítása