divat&lélek

PoorMode

Utolsó kommentek:

Az Ellenálló 2017.04.23. 03:07:56

@RobertJ: Részben egyetértek. Lehet, hogy valaki ki akar tűnni ezzel, de nem ez az általános. Nem mondanám feltétlenül nem normálisnak a dolgot, mert az állatvilágban is van például a homoszexualitásra példa, hasonló arányban, mint az embereknél (5-7%). Bár valószínűleg egy vagy több elváltozás okozza az agyban a születés előtt, mégis inkább tekinthető egyfajta furcsaságnak (pl. törpenövés) mint abnormálisnak. A transzneműség is hasonló ehhez.

Bejegyzés: Nem született szépségek

RobertJ 2017.04.22. 07:58:45

@Az Ellenálló: Nem hiszem, hogy az a problema, hogy valaki olyanna akarna valni csak mert ezt latja a tvben. Bar, tagadhatatlan, hogy ma sok fiatal sajnos olyan korulmenyek kozt no fel, hogy nem tanul meg kuzdeni, harcolni, nem erdekli semmi igazan, es nem tudnak mit kezdeni magukkal. De valamivel megis ki szeretnenek tunni. Az ilyeneknek minden extremitas vonzo alternativa lehet eletuk megvaltoztatasara. Ezert hodit szerintem a goth kultura, a drogok, stb. ezert lehet veszelyes pl. a transgender emberek, a drogok, vagy a homoszexualitas olyan prezentacioja, ahol meg csak nem is normalisnak, hanem egyenesen atlagon felulinek minositik. Erre egyreszt nem minden tarsadalom erett, a masik oldalon meg nem is hiszem, hogy egy tarsadalom fejlettseget pont a maganelet kiteregetese es unneplese jelentene. Masreszt, egyetertek az elottem szolokkal, hogy ez nem normalis jelenseg. Nem azt mondom, hogy rossz, de nem normalis, es nem kellene ugy kezelni.

Bejegyzés: Nem született szépségek

sas70 2017.04.20. 16:28:18

Nem is lehet kérdés, hogy a legtökéletesebb nők csak férfiak lehetnek! :-)
Amúgy meg a nagy divatházak modelljei is lehetnek csak szimplán csúnyák, tök mindegy, hogy nőről, férfiról, transziról, vagy az isten tudja milyen nemű modellről van szó. De ez is csak ízlés kérdése, meg a szükségé...

A juhász kijön a hodályból, megpödri a bajszát:
-Phejjjj az anyátok, ha még főzni is tudnátok!

Bejegyzés: Nem született szépségek

Az Ellenálló 2017.04.20. 15:38:10

Bennem nem kelt undorodást, hiszen mindenki azt tesz magával, amit akar amíg mának nem okoz kárt, ha így jobban érzik magukat ám legyen. Miért is zavarna, tán mert nem öltőzködik/viselkedik férfiasan? Na és akkor mi van, mindenki törődjön a maga dolgával. Az meg különösen vicces, hogy egyesek azt hiszik ha valaki az újságban meglátja a képeket egyből olyanná akar vállni, mint a transzneműek, holott ez nem döntés kérdése.

Bejegyzés: Nem született szépségek

ergerberger 2017.04.20. 12:29:44

Mindet sunáznám!
Meg a fhaszosnők miatt picsogó, hisztériázó látenshomár kommentelőket is!

Bejegyzés: Nem született szépségek

Jakab.gipsz 2017.04.20. 11:55:30

Se férfinak se nőnek nem jók a szó legszorosabb értemében, viszont a hogyan a "császár új ruháját", őket is a divat-világa agyon dicséri.

Ennyi, egy narcisztikus illúzió foglyai ezek a szerencsétlen emberek.

Bejegyzés: Nem született szépségek

Kultúrnéni 2017.04.20. 11:47:27

Miért nem arról írnak, hogy egyre több a transznemű traktoros és vájár? Ja, hogy direkt mutogatják magukat? Persze aki ezt közvetíti (média), az meg mossa kezeit azzal, hogy "erre van igény". A kurva se tehet róla, hogy kurva, hiszen igény van rá, igaz?

Bejegyzés: Nem született szépségek

Szalay Miklós 2017.04.20. 10:59:43

Itt egy összefoglaló a nemiség összetettségéről, arról hogy egy embernek többféle neme van (biológiai, mentális, társadalmi, stb...), és hogy ezek nem mindig passzolnak egymáshoz:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid050

(A legfelső sor a kép tetején, "A szexualitás összetettsége". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Ajánlom továbbá a "Homoszexualitás" című részt is.

Bejegyzés: Nem született szépségek

Drednaught 2017.04.20. 10:49:42

@Terézágyú: Érdekes, de számomra a leszbik is undorítóak.
Nem is azzal vana gond, hogy egyesek buzik, mások meg levágatják a farkukat és átíratják a személyi számukat, mert ilyen világot élünk, bármit szabad, amire van pénzed.
A gond azzal van, hogy ezt propagálják, hogy divattá teszik. Úgy csinálnak, mintha normális volna, de ez nem az, nem normális.

Bejegyzés: Nem született szépségek

gabcigirl 2017.04.20. 10:48:09

Jódolgukban magukkal kezdeni mit sem tudó gazdag perverzek beteg játszótere...

Undorító

Bejegyzés: Nem született szépségek

Terézágyú 2017.04.20. 10:40:51

@Zacskóstej: @Drednaught:
Nézegessetek inkább leszbipornót ezek helyett a rohatt buzik helyett!!!

Bejegyzés: Nem született szépségek

Drednaught 2017.04.20. 10:37:06

Kibaszott undorító. Ezt akartad hallani?
A divatszakma mindig is ráment az abnormalításra.
Nem is csoda, hogy egy marginális réteg önkifejezeő-önkieléítése csupán.

Bejegyzés: Nem született szépségek

Zacskóstej 2017.04.20. 10:34:00

Szerintem simán undorítóak.

Bejegyzés: Nem született szépségek

Látens Inszinuáció 2017.04.20. 10:31:56

A két utolsó modell le sem tagadhatja, hogy férfi, mivel látszik az ádámcsutkája.

Bejegyzés: Nem született szépségek

Terézágyú 2017.04.20. 09:08:28

Érdekes, én egy vidéki gimnáziumban, a nyolcvanas évek elején biológiaórán már hallottam arról, hogy sok modellcsaj valójában xxy és hasonló "rendellenes" kromoszómájú stb.
Azóta harminc év telt el, de egyeseknek most is meglepetések ezek a dolgok...

Bejegyzés: Nem született szépségek

menjünk a moziba be 2017.02.21. 15:21:52

@tomtyi: Es? vagy ha Fidesz csinalja az persze mas. Mindig mas.

Trump meg himsoviniszta disznó, nőket sexualisan zaklató, rasszista stb.

Ja és orosz ügynök...

nana nem akar senki melléjük kerülni az USA-ban csak itt keleten népszerű.

Bejegyzés: Dedósan büntetik Tiffany Trumpot

tomtyi 2017.02.21. 12:53:20

@CoolKoon:
„Ja. Meg az északkeleti államokban, mert pár ingadozó államban is”
Igen, másokat meg Trump. De láthatóan nem érted: csak a kaliforniai többséggel nyert több szavazatot Clintonné. Az elektori rendszert pedig pont annak elkerülésére hozták létre, hogy megakadályozzák, hogy ha egy jelölt egy államban rettenetesen túlnyeri magát, azzal elvigye az országot. Ahogy most történt volna.

„hogy a vidéki fehérek (jövedelemszinttől lényegében függetlenül, de az alacsonyabb jövedelműeknél nagyobb arányban) elsősorban Trumpra szavaztak. A néger/latinó szegények pedig Clintonnéra.”
Magyarul: a vidéki, egyáltalán nem iskolázatlan suttyó és egyáltalán nem szegény fehérek Trumpra szavaztak, míg a valóban iskolázatlan suttyó tömegek meg Clintonnéra. Amúgy érdekes a suttyó (persze az angol megfelelő) kifejezés használata a „demokraták” részéről, mert ez szerintük kizárólag fehér lehet. Akkor én használnám a proli kifejezést azokra, aki meg Clintonnéra szavaztak, hiszen azok: iskolázatlan, képzetlen munkaerő a képzettségüknek megfelelő (többnyire segéd) munkában.

„És ez mégis hogy jön ide?”
Tudod, kettős mérce. A téma. Aminek egyébként tipikus megnyilvánulási formája a másik oldalról a relativizálás, ami nálad most a káder kategória emlegetésében nyilvánul meg. Mert te itt ezzel most azonos súlyúnak állítasz be két dolgot: hogy a komcsi rendszer (legfelsőbb vagy középszintű) vezetői illetve a rendszerben valahogy megélni kénytelen emberek felelőssége ugyanaz lenne. Pedig kurvára nem ugyanaz.

„ Miért kell rögtön háborúra/nyílt támadásra gondolni?”
Az alapvetés, hogy a törökök – az egyezményt felrúgva – engednék a migránsokat, viszont az EU-s haditengerészet védené a görög szigeteket, és visszavinné a migránsokat. Ez esetben nem fordulhatna elő konfliktus?

„Azért ne mondd már nekem, hogy ez nem cupán "szezonális változás" volt!”
De, azt mondom. Mint ahogy az sem, hogy az „arab tavasz” már négy éve tombolt, mire „észbe kaptak”. Vagy inkább valakik felbujtották és elindították őket.

Ma reggel volt a hírekben Ceuta, a migráns„támadás”, meg hogy a végeredmény, hogy az áttörőket visszapaterolták a kerítés másik oldalára.

Bejegyzés: Dedósan büntetik Tiffany Trumpot

desw 2017.02.21. 04:48:07

@CoolKoon:

"Nem. Ezzel reflektáltam azokra a szánalmas lózungokra, amiket a kormány a mai napig hangoztat a migránsokkal kapcsolatban (tehát hogy "más kultúrkörből jöttek" blablabla=mocskos iszlamista terroristák mind, nem kérünk belőlük)."

Szánalmas?? A cigókat sem sikerült integrálni, pedig ők beszélik a nyelvünket és évszázadok óta itt élnek. Mit akartok akkor a pakikkal?

Egyébként sorolhatnál pozitív példákat a sikeres integrációról. Hol és kik? Csak ne azzal gyere, hogy néhány füstös doki lett meg ügyvéd, mert ők jöhetnek legálisan is.

"Ja. Mert feltételezem, hogy te Orbán Viktor bevándorlásügyi főtanácsadója vagy, ugye?"

Bocs, itt csak arról van szó, hogy pl te és a libsik is úgy mondjátok azt, hogy rossz Orbán migránspolitikája, hogy közben nem mondtok jobbat. (ezért kérdezem mindig a "Mennyit kellene beengedni?"-t, de sosincs érdemi válasz)

Borzalmas lehet háború elől menekülni vagy szegénységben élni, és akár segíthet is a nyugati világ, de nem úgy, hogy milliókat ész nélkül beengedünk, mert annak mi fogjuk meginni a levét. Ez már látható is, csak ugye aki jön a tényekkel (faji bűnözés, ...), az náci lesz 2 perc alatt.

"Ugyan már! Az EU-csatlakozás előtt az angolok még csúnyábban megszívatták a kitoloncoltakat:"

Az vagy 40 éve volt. Hol voltak akkor ennyire agyhalott libsik? És így egyből érthető is, hogy miért is szavaztak főleg az idősebbek a kilépésre. Mert ők éltek akkor is, és jobb volt.

"Meg pl Marokkóval és egyéb afrikai országgal, Afganisztánnal, Irakkal, ..." - Mindegy, ezeket mind-mind meg lehet valahogy dolgozni."

Szerintem akkor sokkal jobb és olcsóbb megoldás az, ha be sem engedjük a "menekülteket", és akkor nem kell "megdolgozni" az országokat. Tényleg háború lesz a vége.

"Te ennyire hülyének nézed a bevándorlási hivatalokat? Először is kiderítik, hogy Ali milyen nyelv(ek)et beszél, és milyen dialektust használ. Aztán kikérdezik, honnan jött, kiderítik, hogy kikkel tartja a kapcsolatot, hova szokott telefonálni. Megfigyelik, hogy milyen társaságokba jár stb."

:DDDDD Csak kérdezem, hogy nem fog ez egy csöppet sokba kerülni, ha minden egyes "menekültre" ráállítjuk az titkosszolgálatot?

" Számtalan módja van az illető származásának megállapítására, még akkor is, ha az illető eldobta az útlevelét/sose volt neki olyan."

Jaja. És akkor még mindig ott van az, hogy nem utasíthatják ki (pl ENSZ egyezmény), ill. az anyaország nem fogadja vissza. Van egy fogadásom, hogy a vége az lesz, hogy az EU fizetni fog a kitoloncolásért/visszafogadásért az anyaországoknak

Bejegyzés: Dedósan büntetik Tiffany Trumpot