divat&lélek

PoorMode

Utolsó kommentek:

poormode 2017.06.09. 22:27:42

@11110000: a hibát majd javítom, kösz. Ha látványosan nem tudok írni, miért is olvasol???

Bejegyzés: Politikai cicaharcnak indult a tengerészdivat

11110000 2017.06.09. 21:43:38

Csak azt nem tudom, mit a faszért írsz, ha ennyire látványosan nem tudsz.
Mondjuk egy szóban két hiba (Wales-i) azért elég sok.

Bejegyzés: Politikai cicaharcnak indult a tengerészdivat

Lady Scarlett 2017.05.06. 18:30:38

@annamanna: Melania Trump egy trampli. Katalint egy napon nem lehet említeni azzal a felkapaszkodott senkivel, aki annyira sem tiszteli saját magát hogy nem vált még el Trumptól.
Katalinnak van stílusa, Vilmossal valóban szeretik egymást, diplomázott értelmiségi. Nem kékvérű, de elég gazdag család sarja. Neked inkább ez fáj.

Bejegyzés: Miért öltözik Katalin hetvenéves nyanyának?

Lady Scarlett 2017.05.06. 18:26:29

Szerintem a királyi család nyanyái másolják Katalin stílusát. Amúgy meg tényleg ügyelnie kell arra mit vesz fel. Amikor térd feletti körszoknyás ruha volt rajta amit fellebbentett a szél, akkor meg az volt a baj.
Nektek önjelölt megmondóembereknek semmi se jó.
Katalin stílusával semmi baj nincs. A királynő távozásával majd változni fog az is hogy öltözik. Na akkor meg az lesz a baj, hogy miért nem elég konzervatív.
Szakadjatok már le róla.

Bejegyzés: Miért öltözik Katalin hetvenéves nyanyának?

sZulamith 2017.05.06. 16:57:25

Igen, szakadt farmer, hasa kintvan polo, ez lenne a megfelelő. ma ez a módi. Viccet félretéve, Anglia hagyomány tisztelő ország, talán ez is sikerének kulcsa.

Bejegyzés: Miért öltözik Katalin hetvenéves nyanyának?

annamanna 2017.05.06. 16:52:28

Borzasztó gyorsan öregszik, úgyhogy biztosan nem néz ki jobban, mint tíz éve.

"kedvencük mindezt plasztikáztatás nélkül érte el"

Már az első terhessége előtt rebesgették, hogy botoxoltat: "Dr. Robert A. Guidának nagyon gyanús, hogy botoxoltatott Vilmos herceg neje, de abban szinte biztos, hogy valamilyen töltőanyaggal kezeltette az arcát." www.borsonline.hu/celeb/a-terhesseg-melle-botox-jar-katalin-hercegnonek/51045

Azóta teljesen biztos:
"Katalin már régóta retteg az öregedéstől, sőt az év elején annyira kétségbe esett a szarkalábai láttán, hogy már akkor konzultált több plasztikai sebésszel a lehetséges megoldásokról, a legújabb képei alapján pedig minden jel arra utal, hogy be is vállalta a beavatkozásokat. Kate-et egy Erzsébet királynő 90. születésnapjának tiszteletére tartott rendezvényen fotózták le, és a felvételeken az arca jóval merevebbnek és puffadtabbnak tűnt, mint eddig, sőt a vicces grimaszairól ismert hercegnét még nevetni is alig látták. Ezért pedig az egész net azt találgatja, mi történhetett a pofijával, de a legtöbbek szerint egyértelmű, hogy kés alá feküdt. Te mit gondolsz, tényleg botoxoztatta az arcát?"
cosmopolitan.hu/sztarhirek/2016/06/13/micsoda-katalin-hercegne-plasztikaztatott/

"A legextrémebb elméletek szerint a hercegné orrát is megműtötték, viszont az, hogy a ráncait már párszor feltöltötték, abban mi is szinte holtbiztosak vagyunk.
Elég csak összehasonlítani pár tavasszal készült közeli fotót Katalinról a legutóbbi képeivel, és nem kell plasztikai sebésznek lenni ahhoz, hogy neked is feltűnjön a különbség."
www.glamour.hu/sztarhirek/botox-mi-tortent-kate-middleton-arcaval-20416

Bejegyzés: Katalin hercegné: tényleg jobban néz ki, mint tíz éve?

annamanna 2017.05.06. 16:39:06

"Rájött, ahhoz, hogy komolyan vegyék, nem kell Disney-hercegnősen öltözködnie. Úgy kell kinéznie, mint egy átlagos dolgozó nőnek."

Lényegtelen a flanc, ha mással is el tudja adni magát, fel tudja hívni magára a figyelmet, ha a ruhán kívül más érték is van, amit "képvisel".

Bejegyzés: Lady Di gardróbja

annamanna 2017.05.06. 16:32:50

"önbizalomhiánnyal küzdhet, ezért másolja az idősebb hölgy rokonok megjelenését"

Ez a nő önbizalomhiányos? Semmi mást nem tud felmutatni, mint a végtelenített önbizalmat.
Azért utánoz másokat, hogy elhiggyék róla, hogy "igazi" hercegnő; és mivel végtelenül sekélyes és felszínes, így az öltözködésre koncentrál, mint hercegnői attribútumra.

"Nem akar egy második Diana lenni."

Képtelen második Diana lenni, noha ezer megawatton harsogja minden bulvárlap, hogy ő a második Diana.
De amíg Dianának volt szíve, neki nincs. Üresen kong a feje, úgyhogy öltözködik, de azt is unalmasan.

Ahogy Melania Trumpnak sincs semmilyen ötlete arra vonatkozóan, hogy mit kéne kezdenie magával, az életével azon túl, hogy divatlapokat olvas és pilatesezik, ez Katalinra is vonatkozik.

Minden untatja és fárasztja, mert ő maga unalmas és fárasztó. Ugyanúgy igyekszik ellébecolni a nyilvános szerepléseket, mint Melania, mert fogalma sincs róla, hogy azok egyáltalán minek vannak.

Mind a két nő addig pipiskedett, amíg be nem fészkelték magukat a hatalmas jólétbe, és úgy vannak vele, hogy ezek után mindenki hagyja őket békén, mert élvezni akarják, amit elértek.
Mindkét nő tragédiája, hogy ezek után olyan teljesítményt várnának tőlük, olyasmit kéne lerakniuk az asztalra, amire biztosan képtelenek.
Katalinnak sajnos még mostohalánya sincs, aki átvenné tőle a feladatait.

Ha lenne egyénisége, nem kéne a ruhatárát elemezni. Kit érdekel pl, hogy Ivanka Trump miben volt a W20-as találkozón, amikor sokkal érdekesebb annál az, hogy mit mondott. Nem láttam cikket, ami Ivanka ruháját elemezte volna, annál többször említették meg azt, hogy magát feministának nevezte és az apját védte.
Sajnos Katalin és Melania soha nem fognak eljutni arra a szintre, hogy ne a ruházatuk legyen velük kapcsolatban az egyetlen hírértékű információ.

Bejegyzés: Miért öltözik Katalin hetvenéves nyanyának?

Mrs.Columbo 2017.05.06. 12:08:46

Hát nem tudom, én eddig főleg úgy hallottam Katalinról, hogy stílusikon, aki ha megjelenik valamiben, másnap a fél világ azt a ruhát akarja.

Bejegyzés: Miért öltözik Katalin hetvenéves nyanyának?

csentecsa 2017.05.06. 09:57:57

Miért, miben legyen? Szakadt farmerben meg tornacipőben..

Bejegyzés: Miért öltözik Katalin hetvenéves nyanyának?

Normális 2017.04.23. 22:46:53

Egy percig nem vitatom a jogaikat mindahhoz, amilyenek, ill. tesznek magukkal.
De akkor ne vitattassék el tőlem a sima undorhoz való jog ennek kapcsán.
Hja, hogy ez nem médiaszenzáció?!
Hát, nekem sose jelentett mércét az éppen dívó médiatrend..- (magyarul: köpök reá, és egyre inkább a szektorban ténykedő médiamunkásokra is: egyre alantasabb dolgokkal keresik kenyerüket.)

Bejegyzés: Nem született szépségek

Az Ellenálló 2017.04.23. 03:07:56

@RobertJ: Részben egyetértek. Lehet, hogy valaki ki akar tűnni ezzel, de nem ez az általános. Nem mondanám feltétlenül nem normálisnak a dolgot, mert az állatvilágban is van például a homoszexualitásra példa, hasonló arányban, mint az embereknél (5-7%). Bár valószínűleg egy vagy több elváltozás okozza az agyban a születés előtt, mégis inkább tekinthető egyfajta furcsaságnak (pl. törpenövés) mint abnormálisnak. A transzneműség is hasonló ehhez.

Bejegyzés: Nem született szépségek

RobertJ 2017.04.22. 07:58:45

@Az Ellenálló: Nem hiszem, hogy az a problema, hogy valaki olyanna akarna valni csak mert ezt latja a tvben. Bar, tagadhatatlan, hogy ma sok fiatal sajnos olyan korulmenyek kozt no fel, hogy nem tanul meg kuzdeni, harcolni, nem erdekli semmi igazan, es nem tudnak mit kezdeni magukkal. De valamivel megis ki szeretnenek tunni. Az ilyeneknek minden extremitas vonzo alternativa lehet eletuk megvaltoztatasara. Ezert hodit szerintem a goth kultura, a drogok, stb. ezert lehet veszelyes pl. a transgender emberek, a drogok, vagy a homoszexualitas olyan prezentacioja, ahol meg csak nem is normalisnak, hanem egyenesen atlagon felulinek minositik. Erre egyreszt nem minden tarsadalom erett, a masik oldalon meg nem is hiszem, hogy egy tarsadalom fejlettseget pont a maganelet kiteregetese es unneplese jelentene. Masreszt, egyetertek az elottem szolokkal, hogy ez nem normalis jelenseg. Nem azt mondom, hogy rossz, de nem normalis, es nem kellene ugy kezelni.

Bejegyzés: Nem született szépségek

sas70 2017.04.20. 16:28:18

Nem is lehet kérdés, hogy a legtökéletesebb nők csak férfiak lehetnek! :-)
Amúgy meg a nagy divatházak modelljei is lehetnek csak szimplán csúnyák, tök mindegy, hogy nőről, férfiról, transziról, vagy az isten tudja milyen nemű modellről van szó. De ez is csak ízlés kérdése, meg a szükségé...

A juhász kijön a hodályból, megpödri a bajszát:
-Phejjjj az anyátok, ha még főzni is tudnátok!

Bejegyzés: Nem született szépségek

Az Ellenálló 2017.04.20. 15:38:10

Bennem nem kelt undorodást, hiszen mindenki azt tesz magával, amit akar amíg mának nem okoz kárt, ha így jobban érzik magukat ám legyen. Miért is zavarna, tán mert nem öltőzködik/viselkedik férfiasan? Na és akkor mi van, mindenki törődjön a maga dolgával. Az meg különösen vicces, hogy egyesek azt hiszik ha valaki az újságban meglátja a képeket egyből olyanná akar vállni, mint a transzneműek, holott ez nem döntés kérdése.

Bejegyzés: Nem született szépségek

ergerberger 2017.04.20. 12:29:44

Mindet sunáznám!
Meg a fhaszosnők miatt picsogó, hisztériázó látenshomár kommentelőket is!

Bejegyzés: Nem született szépségek

Jakab.gipsz 2017.04.20. 11:55:30

Se férfinak se nőnek nem jók a szó legszorosabb értemében, viszont a hogyan a "császár új ruháját", őket is a divat-világa agyon dicséri.

Ennyi, egy narcisztikus illúzió foglyai ezek a szerencsétlen emberek.

Bejegyzés: Nem született szépségek