Dedósan büntetik Tiffany Trumpot

Továbbra is bojkottálja a Trump családot a divatvilág: a First Lady és Ivanka után ezúttal a szöszke Tiffanyn csattant az ostor. De még hogy!

nyito_1.jpg

Történt ugyanis, hogy sok más helyi celebhez hasonlóan Tiffany Trump sem akart lemaradni a nálunk kevésbé ismert, de Amerikában menő arcnak számító Philipp Plein divattervező bemutatójáról a New York-i divathéten. Mint az elnök lánya, természetesen az első sorba kapott helyet, ahol általában a divatsajtó képviselői is ücsörögni szoktak a sztárokkal karöltve. Igen ám, de Tiffanynak azzal kellett szembesülnie, hogy a neves divatmagazinok szerkesztői apja miatt nem hajlandók mellé ülni, és látványosan intézkedtek a szervezőknél, hogy elkerüljenek mellőle. Csak ne kelljen semmilyen módón közösséget vállalniuk „egy Trumppal”. Így fordulhatott elő, hogy a huszonéves szőkeség kénytelen volt egyedül ücsörögni a jelentős késéssel induló divatbemutatón (Madonnára vártak), amit persze több jelenlévő is megörökített, és azon melegében posztolt is a közösségi profiljaira. A feszült helyzetet Tiffany kísérői mentették meg azzal, hogy maguk közé ültették a kiscsajt.

1_3.jpg

Christina Binkley, a The Wall Street Journal ex-divatszerkesztő felvétele 

3_5.jpg

Az elnöki csemete kegyeit senki nem kereste - máshol ez azért elképzelhetetlen! Azt el tudom fogadni, hogy az amerikai divatvilág, elutasítva Trump nézeteit és politikáját, következetesen összezár és a saját eszközeivel harcol is ellene: nincs divatház, aki örömujjongva öltöztetné a First Ladyt, vagy éppenséggel forgalmazná Ivanka Trump divatcikkeit. Na de hogy felnőtt emberek (neves amerikai divatszerkesztők) csak azért nem ülnek egy Trump ivadék mellé egy divatbemutatón, nehogy véletlenül is úgy tűnjön, hogy közösséget vállalnak az elnökkel, erősen túlzó érv. Dedósokra, ovisokra emlékeztető taktika. Legalább annyira szimpatikus viselkedés, mint gúnyolódni Donald Trump tíz éves kisfián, csak azért, mert végigunatkozta az elnöki beiktatást…

Fotók forrása: Dailymail