Katalin hercegné: tényleg jobban néz ki, mint tíz éve?

Az állítják a brit magazinok, hogy Katalin hercegné jobban néz ki most, mint amikor felbukkant Vilmos herceg oldalán. A lapok szerint ez annak köszönhető, hogy a kétgyermekes hercegné közeledve a negyven felé (35-öt töltötte be idén januárban) észbe kaphatott, és változtatott eddigi sminkelési szokásain. De vajon tényleg jobban néz ki?

nyito.jpg BAFTA díjátadón (London, Február 12.)

A hercegnéről köztudott, hogy sminkjét ő maga készíti, nincs profi segítsége. Így aztán éveken át abból állt a napi rutin, hogy kihúzta szemét kedvenc Lancôme szemceruzájával – ami csak jobban kihangsúlyozta a karikásódásra igen hajlamos szemgödrét. Sokan kritizálták is emiatt make-upját: old schoolnak és öregesnek találták. Vivienne Westwood divattervező is rendszeresen oltogatta emiatt a hercegnét, aki úgy látszik, átgondolhatta a dolgot, és eldobta kedvenc piperéjét. Így nincsenek többé erősen kihúzott királyi pillantások, csak a szokásos szem alatti karikák…   

2_4.jpgNéhány hete (2017) vs. néhány éve (2011)

A hercegné a szemöldökét is beáldozta a természetesség kedvéért: a korábbi sötétebb, vastagabb vonulatot világosabb árnyalatra cserélte, és finomabb ívre hangoltatta. A brit sminkesek szerint ez a titka annak, hogy fiatalosabbnak hat a hercegné tekintete. A lapokban megszólaltatott szakértők szerint sokat dob a hercegné megújult imázsán az is, hogy lecserélte korábbi alapozóját – mattság helyett harmatosság – és megvált bronzosítójától.

4_3.jpg

5_2.jpgAkkor és Most

A britek szerint igen látványos Katalin „megfiatalodása”, és büszkék arra, hogy kedvencük mindezt plasztikáztatás nélkül érte el. A hercegné legutóbb a február 12-i BAFTA díjátadón vett részt, ahol valóban nagyon jól nézett ki, de az inkább köszönhető volt a királyi darázsderekat optikailag igen jól kiemelő csodálatos McQueen estélyinek, mintsem újragondolt sminkjének.

mcqueen_2.jpg

Királyi darázsderék ...