PoorMode

divat+lélek

Katalin hercegné újabb divatkörútja

2016. április 17. 09:56 - poormode

Katalin hercegné ezúttal Indiából és Bhutánból üzent a világnak: bár lehet, hogy bütykös a lába, repedezik a sarka, és kissé táskásak a szemei, az ízlésével továbbra sincsen semmi gond. A hercegné kifejezetten kellemes szetteket aggatott magára legutóbbi – negyedik – külföldi körútján, amikor is a hajdani brit birodalom egzotikus csücskeibe látogatott az egyre jobban kopaszodó férjével. De melyik volt a legstílusosabb összeállítása? 

p-0bafe471-223e-431e-a379-dbec8896b7b4.jpgA hercegi pár az indiai miniszterelnökkel

bhutan_welcoming.jpgKatalin, Vilmos és a bhutáni királyi pár

A ruhák mindig passzoltak az adott programpontokhoz, sőt, Bhutánban nem röstelkedett már korábban (2012-ben) viselt ruhákba bújni. Arra is nagyon ügyelt, hogy szettjei minden szempontból összhangban legyenek az adott környezettel: a bollywoodi sztárokkal való közös bulikán például méregdrága estélyiben pózolt, hozzá passzoló drágaköves fülbevalóval, a helyi gettómilliomosokkal való jópofizáskor viszont már olcsó ruhákban és bizsukban parádézott. Kirándulós napokon pedig sima Zara cuccokat vett fel.  

boolywood_1.jpg

slumdog_1.jpg

park.jpg

william_and_kate_tigers_nest.jpg

kate-middleton-fashion-main-day-4-royal-tour.jpg

recycling_yellow.jpgAnglia (2012) és Bhután (2016)

A brit divatkritikusok hosszú idők óta most először (végre) megdicsérték Katalin hercegnét, amiért jól nézett ki: rendben voltak a ruhák, jó volt a haja. Külön pozitív elemként említették meg, hogy a jól bejáratott kedvenc (brit) márkái (McQueen, Alice Temperley stb.) mellett nem félt kevésbé ismert helyi divattervezők kreálmányaiba bújni. Ami, valljuk be, elég jó fej dolog, hiszen egy divatház nála jobb reklámarcot aligha találhat a piacon.

looks_1.jpg

rs_1024x759-160411091832-1024-kate-middleton-duchess-catherine-india_ls_41116.jpg

A ruhák, ha utalásszerűen is - fazonon, színvilágon, hosszúságon keresztül – tisztelegtek India és Bhután kulturális öröksége előtt. Való igaz, hogy Kate Middletont soha ilyen színes, erőteljes, egzotikus darabokban nem láttuk. És tök jól állt neki, hogy az unalmas monokróm szettek helyett színes maxi ruhákba bújt, valamint helyi népviseletekre emlékeztető darabokba burkolta karcsú derekát! Igazából nehéz is eldönteni, hogy melyik volt a legjobb húzása, annyira jó szetteket láthattuk rajta az elmúlt egy hétben. Így aztán szavazásra bocsátanánk, hogy hol nézett ki jobban Katalin: Indiában vagy Bhutánban?

hrhduchesskate_tour_looks_1.jpgIndiában viselt darabok (1)

mal_1.jpg

Katalin és Vilmos a Taj Mahal előtt  - kedvencünk!!!

kate_m1.jpgBhutánban viselt kreációk

Ami minket illet, mi a bhutáni darabokra esküszünk, illetve a Taj Mahal megtekintésekor viselt indiai motívumokat idéző, kék-fehér koktélruhára, amit egy Amerikában élő, de Indiából származó divattervező (Naeem Khan) tervezett.  

Fotók forrása: hrhduchesskate blog, Dailymail

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr828633290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lady Scarlett 2016.11.23. 10:35:53

Imadom. Nagyon birom a stilusat. A gyerkocok meg tenyleg nsgyon cukkancsok.
süti beállítások módosítása