PoorMode

divat+lélek

Tarolnak az ikermodellek!

2016. február 20. 11:12 - poormode

Érdekes látni, hogy egyre inkább uralják a divatvilágot a modell testvérpárok. Nyugalom, nem a csontig lerágott, Kardashian klánhoz tartozó Jenner testvérekről, vagy azok modell barátaikról (Gigi és Bella Hadid) lesz szó, hanem olyan modellpárokról, akik amellett, hogy édestestvérek, ráadásként ikrek is! Ilyenkor rögtön felvetődik a kérdés: ha ikrek, akkor tutibiztos együtt érvényesülnek, vagy talán mégsem?!

may_and_ruth_be_c77b1105518_resize.jpg

May és Ruth Bell, a Burberry divatkampány 2016-os arcai

Moosgaard ikrek: jobb együtt! - A dán Moosgaard lányok első komolyabb divatszezonjukon vannak túl: ők a Prada idei tavaszi kampányarcai. A két fiatal lányt (Amalie és Cecilie) egy ügynök fedezte fel, miközben épp családi shopping túráról tértek vissza Aarhus városába. Az ikerpár idősebbik tagja, Amalie a modellkedés mellett egy dán dekorboltban is dolgozik, húga, Cecilie fotózgat. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy friss húsként a piacon inkább együtt mozognak, mintsem külön.

fashion-twinning-moment-02.jpg

 Moosgaard lányok, Prada 2016-os tavaszi kampánya 

Pavlova lányok: inkább külön! - A Pavlova ikrek már valamivel tudatosabbnak tűnnek, bár elég menőnek számítanak hazájukban, Oroszországban, és szeretnek rájátszani „ikerségükre”, nagyobb szakmai sikereiket mégis külön-külön érték el. Míg Lia a Gucci exkluzív modelljeként, elsőként nyitotta meg az olasz divatház tavaly őszi showját, Odette a csipkerózsika álmából ébredező Schiarapelli divatház bemutatóján szerepelt, majd kizárólagos szerződést kötött a Saint Laurent márkával. Valószínűleg külön-külön előbbre tudnak jutni a nemzetközi divatvilágban.

lia-pavlova-odette-pavlova-vogue-russia-november-2015-5.jpg

Közösen a Russian Vogue divatanyagában

Bell páros: Egyszer fent, máskor lent! - Tanulságos a brit Bell ikrek sorsa is: bár May nyerte meg az Elite Model Look modellverseny brit döntőjét, mégis testvére, Ruth tűnik sikeresebbnek. Mindezt ráadásul egy merész döntésnek köszönheti. A modellversenyen mindkét lány indult 2013-ban, miután egy divatmenedzser megfűzte őket. A döntőt persze csak egyikőjük nyerhette meg: Mayé lett a díj és a velejáró hercehurca, de az ideiglenes rivaldafényből ikertestvére is profitált. A lányok több kisebb divatkampányban szerepeltek együtt, azonban a várva várt nemzetközi áttörés nem sikerült.

ruthmay1-large.jpg

Ruth és May Bell, az amerikai Urban Ouftitters kampányában (2014)

Majd megkeresték Ruthot, aki igent mondott egy Alexander McQueen kampányra. Persze a dolognak megvolt a maga ára: tüsihajúra borotválták. Ami egyúttal azt is jelentette, hogy nincs többé ikertesóval való közös pózolás. Persze a lányok menedzsere kiakadt, toporzékolt, féltette a másik lány karrierjét.

ruthmay.jpg

Ruth Bell "új" arca

Tegyük hozzá, jogosan. Hiszen Ruth Bell azóta az összes divathéten megfordult a legnagyobb nevek ruháiban lépkedve. Míg testvére a mai napig várja a nagy áttörést. Bár azért összejött nekik egy közös Burberry kampány is …

burberrykozos.jpg

Közös Burberry kampány

Fotók forrása: Telegraph, Vogue.com

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr468404628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása