PoorMode

divat+lélek

Palvin Barbarát imádja a brit bulvár

2013. augusztus 31. 13:24 - poormode

Amíg Dél-Korea élőben csodálhatja Palvin Barbarát, addig Európának be kell érnie a magyar modell legújabb divatanyagával. A Romy Schneider szépségét idéző Palvin a több mint hat évtizedes múltra visszatekintő brit áruházlánc, a River Island őszi/téli kollekciójának kampányarca lett, amit az egyik brit bulvárlapnak hála most meg is mutatunk.

csábit.png

A koncepció kedvéért a csábosan mosolygó és bulizó Palvint Angelo Pennetta divatfotós kapta lencsevégre London kínai negyedében több modelltársával együtt. Barbarát elnézegetve úgy tűnik, továbbra is divat lesz a flitteres miniruha, az óriás pulcsi-garbó kombináció és persze a szűk farmer. A színek közül visszatér az indigókék és marad a szezonban kötelező szürke. Az őszi/téli sminkhez pedig érdemes lesz beszerezni egy mélyvörös rúzst.

andalog.png

A divatanyag üzenetét nem kívánjunk tüzetes vizsgálat alá vetni. Elég legyen annyi, hogy öltözz fel, nézz ki jól és lógj sokat a haverokkal!

buli.png

A River Island áruház neve egyébként ismerősen csenghet a divatvilág híreit követőknek: ez az a brit márka, amelynek a barbadosi énekesnő, Rihanna is tervezett már egy-két kollekciót. Sőt állítólag Katalin hercegné is szívesen vásárolgat a márka londoni üzletében. Sajnos a brit fast fashion lánc termékei még nem elérhetőek Magyarországon, ezért nekünk be kell érnünk Palvin Barbara divatfotóival.

kék.png

Forrás: Daily Mail

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr135486060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brett Georege 2013.08.31. 20:48:00

Romy Schneider haló porában is csak ipari tanuló Palvin Istennőhöz képest.

2013.09.01. 16:28:56

Brit divat. A River Islandnek még Palvin Barbarából is sikerült egy átlagos nőt csinálnia.
süti beállítások módosítása