PoorMode

divat+lélek

Visszatért a fekete párduc – Naomi Campbell újra a kifutón

2013. július 03. 15:29 - poormode

Bejegyzés alcíme...

Naomi Campbell visszatért a kifutóra! A modellvilág fekete párduca nyitotta, illetve zárta a Versace őszi/téli darabjait bemutató Haute Couture divatbemutatót. A kollekció közepes, Campbell viszont tündököl. Vitathatatlan, hogy negyven felett is tökéletes a teste. Alakja és legfőbbképp izmos lába is arra enged következtetni, hogy keményen edzhet. Tekintete határozott, de nem izzik már annyira, mint 1997-ben, amikor először vonult végig Gianni Versace oldalán.

versace-hc-rf13-0008.jpg

Komoly teljesítmény, ha valaki 43 évesen is talpon tud maradni a modelliparban. Hiszen ez egy olyan szakma, amely futószalagon termeli és dobja ki a szebbnél szebb lányokat. Naomi Campbell viszont máig a felszínen tudott maradni. Kíváncsiak vagyunk, hogy a Cara Delevingne - Kristen Doutzen eresztésből kire fogunk majd emlékezni 20 év múlva, ki lesz még ott egy Dior, Chanel vagy akár egy Versace Haute Couture bemutatón… És nem szimplán modellként, hanem nyitó és egyben záró „darabként”, amire ritkán akad példa.

Merthogy Naomi vonulása keretezte a Versace Haute Couture kollekciójának bemutatóját, megalapozva ezzel az őszi/téli párizsi divathét hangulatát. Donatella Versace saját elmondása szerint azért kérte fel legújabb kollekciója népszerűsítéséhez a „fekete párducként” emlegetett brit modellt, mert egy divatikonnal szerette volna megalapozni legújabb ruhakölteményeinek sikerét. Hát, ez sikerült is, mert az tuti, hogy mindenki emlékezni fog a szado-mazós, combvillantós Naomira… De azért elgondolkodtató maga a jelenség: gombhoz a kabátot?!

Naomi-versace-main_2604506a.jpg

A mostani Versace ruhasorozat egyébként nem olyan szörnyű, mint ahogyan azt eddig megszoktuk. Erős közepesnek mondható a kollekció, amelyet a strasszok, bőrrel kombinált átlátszó szettek dominálnak. És persze a fülledt szado-mazo hangulat… Egyes darabokat még Batman egykori csaja, a Macskanő is megirigyelhetne! Biztosak vagyunk benne, hogy lesz egy-két „A”, és annál több „ZS” kategóriás celeb, aki szívesen bújik majd Haute Couture Versace darabba. Jól tapad a testhez, kiadja, amit kell, és semmit nem bíz a véletlenre…

versace-hc-rf13-0027.jpg

versace-hc-rf13-0061.jpg

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik fel akarják dobni a házasságukat, hiszen férj legyen a talpán, aki ellent mer mondani egy ilyen szerkóban feszítő nőnek! Azoknak is bátran ajánljuk a sorozat darabjait, akik szívesen azonosulnak a brit szupermodellel, azaz tökéletes testűek, de kicsit problémásak: szeretnek verekedni, a telefonjukat dobálni, és szívesen kokettálnak rossz fiúkkal is. Jól jöhetnek ezek a darabok a szürke kisegereknek, a „bocs, hogy élek” típusú nőknek is. Nekik leginkább a has- és lábvillantós darabokat ajánljuk, ha már mással eddig nem sikerült kivívni a fickók figyelmét.

versace-hc-rf13-0191.jpg

versace-hc-rf13-0448.jpg

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a kollekció az olyan komplex esetekre van tervezve, mint amilyennek az elmúlt bő negyed évszázadban (!) magát Naomit is megismerhettük: egy kicsit balhés, merész, szexuálisan túlfűtött és persze tökéletes alakú nőkre.

* * *

12_4.jpegNaomi Campbell és Gianni Versace - egy másik évezredből

 

Fotók forrása: The Fashion Spot, The Telegraph 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr785389010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.04. 10:02:18

rajta se látszik a kor egyáltalán.
süti beállítások módosítása