PoorMode

divat+lélek

Nicole Kidman és a cipőfétis (videóval!)

2013. július 01. 22:29 - poormode

Kidman titokzatos Hitchcock-hősnőként csavarja a lába köré a férfiakat. De ezúttal szó szerint: Jimmy Choo kedvéért cipő-reklámokhoz adta az arcát… pontosabban: a lábát. Habár mind a lábikra, mind a kollekció hibátlan, maga a divatkampány egy kissé félresikerült. No de lássuk előbb a videót, aztán jön a komment.

 

Elkészült Jimmy Choo lábbeli-tervező Nicole Kidmannel forgatott őszi/téli divatkampánya: a másfél perces videóban az ausztrál színésznő rövid, frufrus, vörös hajat villant, meg persze csodálatos lábbeliket. A cipellők tekintetében, úgy tűnik, továbbra is divat lesz a klasszikus tűsarok és bokacsizma. Nagyon jól néz ki a bordó rácsos kreáció is, de azt azért nehezen tudjuk elképzelni az esős, szeles időszakokban. Vigaszunk legyen, hogy a kisfilmben legalább megcsodálhatjuk Kidman csizmába csomagolt hosszú combjait is. (Úgy látszik, következő szezonban a combvillantás lesz a menő).

nicole-kidman-jimmy-choo-vogue-4-1jul13-pr-b_1080x720.jpg

Pár szót érdemes Nicole Kidmanról is ejteni, aki Omega-órák és Chanel-parfümök után most először reklámoz lábbeliket. El kell ismerni, remekül néz ki a kisfilmben. Nyoma sincs a botoxtól bénult arcmimikának, a püffedt ajkaknak. A haja is rendben van, végre nem unalmasan hátranyalt, hanem rövid, izgalmas, mi több: répavörös! (Bár attól tartunk, hogy ez csupán paróka, mindenestre sokat dob az összképen). Egyedüli kritikaként talán az róható fel, hogy túlidealizált az ausztrál színésznő: a bőre hamvas és hibátlan, még ráncai sincsenek. Pedig lassan ötvenéves, de nem tűnik túl földi lénynek… Pedig a cipők földhöz ragadt tárgyak!

nicole-kidman-jimmy-choo-vogue-2-1jul13-pr-b_1080x7202.jpg

 Forrás: a brit Vogue

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr95386912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása