PoorMode

divat+lélek

Valentin-nap? Álljunk a sarkunkra!

2013. február 13. 22:02 - poormode

Hála a globalizációnak, meg az amerikai ünnepek (és az ezekre épülő szokások) majmolásának, már nálunk is dívik a Valentin-napi ünneplés. Ekkortájt kerülnek elő a szekrény mélyéről a piros, szexi fehérneműk, a csipkék, az átlátszó hálóleplek, és még sorolhatnánk a trükköket. Persze így sem garantált, hogy sikerül felkelteni alfahímjeink érdeklődését, hiszen a napfény hiánya jelentősen ront a megfigyelőképességükön… Bár nem is feltétlenül elvárható a magyar férfiaktól, hogy eleget tegyenek a nálunk alig néhány éves ünnep íratlan szabályainak (ne keseredjünk el akkor sem, ha egy kiadós húsvéti locsolással pótolják az elmaradt „ünnepet”), ezért segítségképpen utánanéztünk annak, hogy mi az a kellék, amellyel biztosan felkelthetjük a fickók érdeklődését!

co_debonaire_165303214_north_545x.jpg

No, nem kell semmi intimre gondolni, divatblog lévén mi Charlotte Olympia angol-brazil lábbelitervező Be My Valentine cipőkollekciójának darabjait vesszük ezúttal górcső alá. A divattervező valószínűleg ünnepmániás lehet, ha a Jingle All The Way cipőkollekciója után, amelyben karácsonyi díszítőelemekkel (fagyöngy, hóember) ruházta fel a női lábbeliket, ismételten egy ünnepnap ihlette cipősorozatot dobott piacra.

A Be My Valentine hat modellből álló kollekciójában az összes létező nőtípusra gondolt a tervező. A könnyebb önazonosítás érdekében ezért egy-egy hírességgel azonosítottuk a topánkákat:

A Josephine fantázianév hallatán talán Napóleon első feleségére és a hideg, hatalmat megszilárdító eleganciára asszociálhatnánk, de ha közelebbről megvizsgáljuk a lábbeli kemény színvilágát, inkább már egy világhírű R’n’B sztárt látunk lelki szemeink előtt a vörös szőnyegen vonulni. Ha tehát olyan merészek vagyunk, mint Rihanna, akkor bátran viseljük ezt a jó tíz centis piros sarokkal megáldott, szívecske alakú platformra tervezett, türkizkék darabot. Egyszínű öltözékkel kombinálva tuti nyerő. Egy percig ne aggasszon senkit, hogyan hívja fel magára párja figyelmét egy ilyen cipőben!

sandales_jos__phine_504779586_north_545x.jpg


A Debonaire lábbeli láttán a bolondos, rágógumi színeket viselő Kate Perry jut eszünkbe. Lehet, hogy a fukszia kelti ezt a hatást? Mindenesetre ezt a szintén nagyon nőcis cipőt azoknak ajánljuk, akik szeretik a magas sarokkal járó kihívásokat, de amúgy játékos, pajkos természetűek. Ez a figyelemfelkető darab nagyon fel tud dobni egy egyszerű öltözéket. Nincs olyan fickó a világon, akinek ne lenne véleménye a rózsaszín csajokról... Garantált a siker!

escarpins_debonaire_fuchsia_877113498_north_545x.jpg


A szívecskés Delphine darabok láttán nemcsak a delfinek iránti szeretetünkre asszociálhatunk, hanem azokra a nőkre is, akik – akárcsak a delfinek – megérzik, hogy társuknak mire van éppen szüksége: szexi feleségre, gondoskodó anyára, lelki társra vagy ápolónőre. A férfiak álma egy ilyen darab, legyen szó a sötét (barna), világos (szőke) vagy rózsaszín (vörös) verzióról (ld. a Született feleségek sztárjai). Kár, hogy kevés a piacon a jó minőségű, időtálló darab.  

escarpins_delphine_blush_166373152_north_545x.jpg

 

A lazacszínű Bon Bon modellt elnézve az Eva Mendeshez hasonló belevaló, vad nőisséget sugárzó, az újdonságoktól sem visszariadó nők jutnak az eszünkbe. Ezt az ennivaló darabot kizárólag azoknak ajánljuk, akik nagyon szilárd kapcsolatban élnek, vagy akik éppen ilyenkor tennék próbára a kapcsolatuk szilárdságát… Figyelem, az igen magas sarok és dupla talp hatalmas bukást is előidézhet! Mi szóltunk előre… Persze, van az a helyzet, amikor szeretjük a veszélyt, nemde?

sandales_bon_bon_watermelon_861800941_north_545x.jpg


A Bisous balerina a maga szájacskájával és gepárd mintájával az átlagos, kissé unalmas életet élő nőket juttatja az eszünkbe. Semmi extra, semmi különleges ismertető jel, olyan Kristen Stewartos. Alapvetően a laza, egyetemista lányoknak ajánljuk ezt a darabot, akik még vadásznak az igazira, és erre éppen Valentin-napon szeretnék felhívni a figyelmet, ráadásul egy béna csókos szájjal a cipőorrukon… Őszintén bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a maga Robert Pattinsonját!

ballerines_bisous_43333620_north_545x.jpg
Az Oohlala modellt a mókás szótagoló orrával az egy levegővétellel percekig beszélni képes nőknek ajánljuk, mint Ördög Nóra. A szintén balerina struktúrájú cipellő a rácsos, feliratos világával a nagydumás csajok ékessége lehet. Habár a férfiak alapvetően szeretik a csacsogó eseteket, néha azért óvakodnak ettől a típustól (is). Nem véletlenül, hiszen hallgatni olykor arany!

ballerines_oohlala_982422927_north_545x.jpg
Forrás: A francia Vogue

* * *


És végül egy örök darab azoknak, akik csak Húsvétkor számíthatnak párjuk figyelmére... :)

red-polka-pair.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poormode.blog.hu/api/trackback/id/tr715079226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása